Verjaardagen deze week

13 aug Jan Beckers (Heren Recreanten)    15 aug Angelina Sonntag (Dames 1|*|Meisjes C1)    15 aug lid test (t_website)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

Graag willen we onze leden uitnodigen voor de Algemene ledenvergadering 2015.
Deze wordt gehouden op dinsdag 31 maart 2015.
Locatie: Vurenhof te Posterholt
Aanvang vergadering: 20.00 uur

Alle leden hebben een e-mail gehad met daarin de de agenda, de notulen ALV 2014 en de begroting 2015. Desgewenst kun je de agenda en de notulen ALV 2014 ook via deze website opvragen. De begroting 2015 kan bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden opgevraagd.

Deze ledenvergadering is erg belangrijk want in 2016 zal het algemeen bestuur haar taken neerleggen. Dit raakt direct het voortbestaan van volleybalclub Voluntas.

Wij willen met jou en alle andere leden van gedachten wisselen over de toekomst. Wij vragen jou, dan ook om na te denken over je eigen ideeën, wensen maar ook mogelijkheden om de vereniging te ondersteunen en vorm te geven. Je kunt alvast eens kijken of je binnen of buiten de vereniging mensen kent die interesse zouden hebben om in het bestuur zitting te nemen. Niet alleen de bestuursbezetting zal aan de orde komen maar ook de richting die wij als vereniging op willen/kunnen gaan.

Daarom is de vergadering gesplitst in 2 delen. Voor de pauze zullen de normale ALV-bestuurspunten behandeld worden en na de pauze zullen we met elkaar in discussie gaan over de toekomst van onze club.

Je begrijpt dus dat jouw deelname niet gemist kan worden en dat we rekenen op jouw inbreng!

Mocht je onverhoopt niet kunnen dan is afmelding vereist. Dit kun je doen door een mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Tot dinsdag 31 maart.

Namens het bestuur van VC Voluntas
Ludo Verstappen, voorzitter