Verjaardagen deze week

Geen verjaardagen deze week

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Shirt sponsor Dames 1: Schmitz Foam
  • Tassen sponsor Dames 1: Mooren-Events
  • Hoofdsponsor: Labro Truckaccessoires
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Broen café Biej Liebes
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

Broen café Biej Liebes

biej-liebesPosterholt (Limburgs: Postert) is een kerkdorp gelegen in het Limburgse land op circa 10 kilometer ten zuidoosten van de stad Roermond en aan de Duitse grens. In het centrum van het schilderachtige plaatsje Posterholt, aan de fietsroute ligt Café Biej Liebes. Al jarenlang een ontmoetingspunt voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom bij ons. Wilt u ook even weg van de dagelijkse stress en sleur! In ons café kunt u terecht voor een lekker pilsje, een kopje koffie of andere versnapering. Bij Café Liebes in Posterholt bent u altijd welkom ook voor kleine feestjes. De liefhebbers kunnen een kaartje leggen of potje darts spelen. Regelmatig hebben wij een avond of evenement waarbij een gast dj of band optreedt. Café Biej Liebes heet u van harte welkom!

www.biejliebes.nl

Labro Truckaccessoires

labro sponsorLabro Truckaccessoires is de specialist in truck-interieur.
Wij bieden u ondermeer bekleding, dashboardtafels, vloermatten en gordijnen om de truck-cabine nog meer als een comfortabel en praktisch thuis te laten voelen.

Mist u iets in ons aanbod of heeft u andere suggesties?
Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Labro Truckaccessoires

Mooren Events

Mooren EventsMooren Events is uw ideale partner voor uw feest of evenement.
Naast de verhuur van licht en geluidsapparatuur bent u bij Mooren Events aan het juiste adres voor al uw party benodigdheden zoals sta-tafels, tenten, porselein, bestek, koelingen en tap-buffetten. Maar ook voor toiletwagens, een koelwagen of aggregaat kunt u bij ons terecht. Ook kunt u bij ons terecht voor de leukste springkussens en de spectaculairste attracties.

Mooren Events blijft investeren in nieuwe producten om zo in te spelen op de nieuwste trends. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel, vanzelfsprekend leveren wij uitsluitend nette en verzorgde spullen. Wij nemen uw feest of evenement zeer serieus en zullen er daarom alles aan doen om het te laten slagen. Een correcte betaalbare prijs voor een perfecte service.

www.mooren-events.nl

schmitz foamDrie bedrijven waren doorgedrongen tot de finale van de Limburg Export Award 2016.

Uiteindelijk heeft onze sponsor Schmitz Foam Products uit Roermond de Limburg Export Award 2016 gewonnen.

Kijk naar het filmpje van de prijsuitreiking aan de winnaars.

Namens bestuur en leden feliciteren wij Schmitz Foam Products van harte met het winnen van deze Award.

Op het Broek Uitvaartverzorging

op het broekStilstaan bij afscheid nemen, dat doen de mensen van Op het Broek Uitvaartverzorging iedere dag. Ze staan er continu bij stil wat het betekent voor families om afscheid te moeten nemen van iemand die hen dierbaar is. Met grote betrokkenheid, inzet en teamgeest, helpen ze om het afscheid mooi en waardig te laten verlopen.

Op het Broek Uitvaartverzorging is een begrip in Midden-Limburg met in 2003 het 100-jarig bestaan van dit familiebedrijf en dat nu al in de 4e generatie met Patrick Op het Broek als huidige directeur. Dit komt mede tot uiting op de manier hoe er gewerkt wordt binnen het bedrijf. En gewerkt is er. In 2006 en 2007 zijn de activeiteiten van respectievelijk Laudatio Algemene Uitvaartbegeleiding in St. Odiliënberg ('t Reutje) en Engelen Uitvaartverzorging in Roermond overgenomen. Hiermee zijn we een nieuwe weg ingeslagen maar...met bekende mensen o.a. Michelle Stoffels van Laudatio Mathieu Beeren van Engelen.

In alle rust zal er in de thuissituatie, of in één van hun sfeervol ingerichte uitvaartcentra, "Leudal" te Buggenum of "Maasdal" te Heel, afspraken worden gemaakt met betrekking tot de begrafenis of crematie vanuit alle culturen of een wél of niet-kerkelijke geloofsovertuiging. Ook wordt er daarnaast voor alle uitvaartverzekeringen gewerkt.

www.ophetbroekuitvaart.nl

Pizzeria Il Genio Karken

il genioPizzeria Il Genio in Karken hecht veel belang aan typisch Italiaanse gerechten. Versheid en kwaliteit van de producten zijn de kernwoorden van deze pizzeria met een warm onthaal en een uitgebreide pizzakaart. Een smaakvolle en authentieke Italiaanse keuken, dat is wat je zonder twijfel vindt bij Pizzeria Il Genio. Hier zijn de bereidingen 100% Italiaans en 100% vers. De chef achter het fornuis, bereidt behalve pizza's (mee te nemen) heel wat bereidingen op basis van verse pasta. Il Genio…………..een bezoekje over de grens waard !!!!

Pizzeria Il Genio Karken

Plus Bronswijk Posterholt

plus bronswijkWelkom bij Plus Bronswijk Posterholt. Onze PLUS supermarkt heeft een uitgebreid vers aanbod, wat geheel centraal in onze winkel wordt gepresenteerd. In onze brood afdeling vindt U een uitgebreid aanbod vlaaien van de echte bakker tegen zeer scherpe prijzen. Onze ambachtelijke slagerij biedt U een uitgebreide keuze en op U verzoek kan veel terplekke worden geproduceerd. Verder vindt u bij ons een zeer breed assortiment van suiker tot boeken en ansichtkaarten van Posterholt. Kortom een bezoek waard.

Openingstijden: van Maandag tot en met Zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zondag zijn wij van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend.

https://www.plus.nl/supermarkten/posterholt_plus-bronswijk_597

Rabobank Roermond-Echt organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen mee!

RABORE 2017 336x280

Ben je lid van Rabobank Roermond-Echt?

Het zou fantastisch zijn als je jouw stem geeft aan VC Voluntas tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabo.nl/roermond-echt/clubkas2017.

Stem op ons en spek onze kas: elke stem
is geld waard. Stemperiode: 10 t/m 23 mei. Bedankt!

 

Rabobank Roermond-Echt organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen mee!

RABORE 2018 336x280

Ben je lid van Rabobank Roermond-Echt?

Het zou fantastisch zijn als je jouw stem geeft aan VC Voluntas tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabo.nl/roermond-echt.

Kom in actie en steun onze club van 8 t/m 23 mei.
Jouw stem is geld waard !

Rabobank Roermond-Echt organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen mee!

RABORE RCC 2016 336x280

Ben je lid van Rabobank Roermond-Echt?

Het zou fantastisch zijn als je jouw stem geeft aan VC Voluntas tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabo.nl/roermond-echt/rcc.

Kom in actie en steun onze club van 4 t/m 15 oktober.
Jouw stem is geld waard!

#ClubkasRaboRE

Rabobank Roermond Echt

rabobank1De leden van Rabobank Roermond-Echt mogen via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van onze winst verdelen over verenigingen en stichtingen in ons werkgebied. Elk lid krijgt de mogelijkheid een vijftal stemmen te verdelen onder de organisaties die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. Op deze manier wil Rabobank Roermond-Echt bijdragen aan het verenigingsleven, een belangrijk onderdeel van een vitale samenleving. De Rabobank Clubkas Campagne komt voor een groot aantal verenigingen en stichtingen in de plaats van sponsoring en donaties.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/roermond-echt/

Ramakers Accountancy

RamakersRamakers Accountancy B.V. is een jong en dynamisch accountantskantoor gevestigd in Posterholt (nabij Roermond). Onze accountants en adviseurs zijn actief op het gebied van accountancy, fiscale begeleiding en advisering. In onze cliëntenportefeuille zijn ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaars sterk vertegenwoordigd.

Ons team houden wij bewust klein. Meer dan 15 jaar ervaring in de accountancy heeft ons geleerd dat kleinschaligheid een essentiële voorwaarde is om te kunnen komen tot een intensief en persoonlijk klantencontact. Uiteindelijk leidt alleen dat tot een langdurige werkrelatie waarvan beide partijen profijt hebben.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdienstverlening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de financiële administratie en de loonadministratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Onze meerwaarde zit hem echter in de overige diensten die wij voor u kunnen verrichten. Wij hebben namelijk voldoende kennis en ervaring opgebouwd om u te begeleiden en te adviseren in de (door)startfase van de onderneming, het nemen van investeringsbeslissingen, het begeleiden van financieringsaanvragen en het bieden van ondersteuning bij bedrijfsopvolging en estateplanning.

http://www.ramakersaccountancy.nl/