Verjaardagen deze week

14 apr Ronald Cillekens (Heren Vrije Tijd|*|Dames Recreanten 1)    18 apr Nadine Karo (Dames Recreanten 1)    20 apr Truus Cloudt (Dames Recreanten 2|*|Vertrouwenscommissie)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

Een goede ledenadminstratie……een must !!

Er gaat iets veranderen in de manier waarop VC. Voluntas haar ledenadministratie bijhoudt.
Het is goed dat u daar van weet.
We willen al diegenen die betrokken zijn bij onze vereniging, of ze nou meer of minder actief zijn,  graag informeren over de activiteiten van onze club. Dat kan niet zonder een goede ledenadministratie.
 
Voor de organisatie van de voorbereiding toernooien of acties moet je bijvoorbeeld weten wie kan en wil helpen. Maar er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen: invallen bij wedstrijden, contributiebetalingen, versturen van mailings of benaderen van sponsoren, etc.
Kortom: als je elkaar niet weet te vinden wordt het heel moeilijk voor een club om een vitale vereniging te zijn en te blijven.
 
Om onze ledenadministratie beter op peil te kunnen houden heeft Fons Voesten een digitale databank opgezet waarin iedereen wordt geregistreerd.
Fons Voesten zal de ledenadministratie beheren. Hij is dan ook het aanspreekpunt voor aan- en afmeldingen, het opvragen van adresgegevens, lijstjes van deelnemers aan acties, etc.
Zijn adresgegevens zijn :
Fons Voesten Streekelsweg 4, 6061 EL Posterholt. Telefoon 0475-402277 Mobiel: 06-52471366 en mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Om het nieuwe systeem in te voeren is veel voorbereiding nodig. De persoonsgegevens van alle leden worden opgenomen in een geautomatiseerd bestand. Het gaat daarbij o.a. om: naam, adres, geslacht, geboortedatum, NeVoBo nummer, etc.
Een database met juiste gegevens is van groot belang. Als uw gegevens veranderen door verhuizing of u krijgt een ander e-mailadres, dan is het belangrijk dat u dat aan ons doorgeeft. Binnenkort ontvangt u een mail met uw gegevens. Wij vragen u om deze goed te controleren en als deze onjuistheden bevatten deze aan Fons Voesten door te geven.
 
De databank is zo beveiligd dat niemand anders dan uw ledenadministratie e uw gegevens kan gebruiken. Uw wachtwoord is alleen voor u herkenbaar! Uw gegevens blijven even vertrouwelijk als tot nu toe; het wordt alleen voor de club gemakkelijker om veranderingen bij te houden. Voor u zelf verandert er niets.
 
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking, nu en in de toekomst!
Namens het bestuur van Voluntas
Ludo Verstappen, voorzitter