Verjaardagen deze week

24 sept Fons Voesten (Heren Recreanten|*|Vertrouwenscommissie)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

volleyballen bewerktOp zaterdag 18 mei a.s. organiseert VC. Voluntas weer het traditionele “Jo van Birgelen Eindmengeltoernooi”.

Na het succes van vorig jaar organiseren we op zaterdag 18 mei wederom ons jaarlijks volleybaltoernooi in de sporthal van Posterholt.

Uiteraard nodigen weer onze huidige leden, maar ook oud leden, vrienden en familie hiervoor uit om mee te doen.

Is het volleybal altijd in je achterhoofd blijven rond spoken, grijp je kans en geef je op, vraag ook oud teamgenoten om mee te doen. Je kunt je ook alleen of met met z'n tweeën opgeven.

Iedereen vanaf 16 jaar kan mee doen aan het volleybaltoernooi.
Voor de jongere leden, zorgen we afhankelijk van het aantal aanmeldingen, naar een andere activieteit op dat moment.

 

Wat houd het toernooi in:
- Het zijn gemixte teams.
- Speelduur is 2 x tien minuten per wedstrijd.
- Elk team levert een scheidsrechter en een teller.
- Tijdens en na het toernooi zijn er in de kantine verkoelende drankjes te koop.
- Veeeeel plezier.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we de begintijd van het toernooi bepalen.
Dit horen jullie op een later tijdstip van ons.

Ben je enthousiast geworden geef je op vóór 11 Mei.
Je kunt je opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We rekenen op jullie !
Organisatie Eindtoernooi
Aniek Bontekoe, Arly Reumkens, Angelina Sonntag en Peter Henstra

De wens was er al langer en zeker nadat het Kerstmengeltoernooi teleurstellend was verlopen, was er de behoefte om weer eens een goed bezet mengeltoernooi in de vereniging te organiseren. En nu deze keer niet rond de Kersttijd, maar aan het einde van het seizoen. Misschien dat dat de leden over de streep zou trekken om weer een keer mee te doen.

Als extraatje mochten de leden een introduce(e) meenemen.

Na wat voorbereidend werk, uitnodigingen, posters, what’ s appjes en wat niet meer, mocht het resultaat er toch zijn: 32 aanmeldingen waaronder enkele niet-leden!

IMG 0617Genoeg dus om 5 teams samen te stellen, waarvan de samenstellers ervan overtuigd waren dat er genoeg competitie zou zijn om een attractief toernooi te creëren.

Na een ietwat vertraagde start, konden de teams starten. Gelijk droop het fanatisme van de teams af en waren er mooie rally’s te zien waar men tot het uiterste ging om de bal van de grond te houden.

De sfeer was, ondanks het fanatisme, ontspannen en gemoedelijk. Maar het fanatisme kende ook wat slachtoffers, helaas… Zo sprong een zekere E.J. pardoes in het pad van teamgenoot H.S., wat een scheurtje in de bovenlip en heel veel bloed opleverde. Ook ene P.V. was niet geheel gevrijwaard van een blessure, maar verbeet het ongemak en speelde het toernooi gewoon uit.

Er zijn ook enkele foto's gemaakt. deze vindt je hier.

Verder leed bleef de deelnemers gelukkig gespaard en na afloop werd er door Fred en Klaudia nog goed voor een natje en droogje gezorgd. Er werd door de leden nog geruime tijd nagepraat in de kantine. Een mooie en gezellige afsluiting van het seizoen! Een fijne vakantie gewenst en graag tot na de zomer!

volleyballen bewerktOp vrijdag 9 juni a.s. organiseert VC. Voluntas weer het traditionele “Jo van Birgelen Eindmengeltoernooi”.

Dit gezellige mengeltoernooi gaat om 19.00 uur van start en is bedoeld voor de meiden A, senioren, recreanten en vrije tijd teams.
Je kunt ook een introducé meenemen.Dus neem je broer, zus, vriend, vriendin, oom, tante, neef, nicht of partner mee. Wij zorgen ervoor dat jullie samen in hetzelfde team kunnen spelen.

De zaal is open vanaf 18.30 uur.

Aanmeldformulieren zijn te krijgen in de kantine bij Klaudia en Fred en kunnen daar ook weer ingeleverd worden.

Of je kunt je (en je introducé) aanmelden via deze link op eventbrite.

We zien je graag op 9 juni aanstaande.

Voor meer informatie kun je terecht bij Ronald Cillekens of Tonny Cillekens.

kerstmis 2014Op vrijdag 23 december a.s. organiseert VC. Voluntas weer het traditionele “Jo van Birgelen Kersttoernooi” in combinatie met de vrijwilligersavond.

Dit gezellige mengeltoernooi gaat om 19.00 uur van start en is bedoeld voor de meiden B, senioren, recreanten en vrije tijd teams.
De zaal is open vanaf 18.15 uur.

Tevens worden op deze avond de jubilarissen gehuldigd.

Aanmeldformulieren zijn te krijgen in de kantine bij Klaudia en Fred en kunnen daar ook weer ingeleverd worden.

Je kunt je ook aanmelden door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen naar de organisatie met daarin aangegeven je naam, je huidige team en eventueel op welke positie je speelt.

Je kunt je tot 20 december aanmelden.  We hopen op een grote opkomst !

kerstmis 2014Op woensdag 30 december a.s. organiseert VC. Voluntas weer het traditionele “Jo van Birgelen Kersttoernooi” in combinatie met de vrijwilligersavond.

Dit gezellige mengeltoernooi gaat om 19.00 uur van start en is bedoeld voor de meiden B, dames en heren senioren, recreanten en vrije tijd (zaal open vanaf 18.00 uur).

Tevens worden op deze avond de jubilarissen gehuldigd.

Aanmeldformulieren zijn te krijgen in de kantine bij Klaudia en Fred en kunnen daar ook weer ingeleverd worden.

Je kunt je ook aanmelden door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen naar de organisatie met daarin aangegeven je naam, je huidige team en eventueel op welke positie je speelt.

Alvast hele fijne Kerstdagen gewenst en tot de 30e december!!

kerstmis 2014Op dinsdag 30 december a.s. organiseert VC. Voluntas weer het traditionele “Jo van Birgelen Kersttoernooi”.

Dit gezellige mengeltoernooi gaat om 19.00 uur van start en is bedoeld voor de meiden en jongens B en C, dames en heren senioren, recreanten en vrije tijd (zaal open vanaf 18.00 uur). Aanmeldformulieren zijn te krijgen in de kantine bij Klaudia en Fred en kunnen hier ook weer ingeleverd worden.

Je kunt je ook aanmelden door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen met daarin aangegeven je naam, je huidige team en eventueel op welke positie je speelt.

Alvast hele fijne Kerstdagen gewenst en tot de 30e december!!