Verjaardagen deze week

24 sept Fons Voesten (Heren Recreanten|*|Vertrouwenscommissie)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

Olympic Experience 2016In het eerste weekend maakten reeds duizenden bezoekers al een succes van het nieuwe evenement voor sportliefhebbers, waar je onder begeleiding van maar liefst dertig sportbonden kunt sporten en op grote schermen live naar de wedstrijden in Rio kunt kijken. Uiteraard onder het genot van een hapje, drankje, zon en zee. Van tien uur ’s ochtends tot middernacht!

Met winst voor vier van de vijf Oranje (beach)volleybalteams in hun openingswedstrijden zijn de Spelen afgelopen weekend uitstekend begonnen! Tegelijkertijd met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro is ook de Olympic Experience (6-21 augustus) in Den Haag van start gegaan. Bij de Olympic Experience op het Scheveningse strand kun je de Olympische Spelen écht beleven.

Omdat de Nevobo nauw betrokken is bij de organisatie van dit sportfestijn, mogen we al onze leden twee vrijkaarten aanbieden!

Alle leden van onze vereniging hebben een e-mail gehad met meer informatie hoe ze hier gebruik van kunnen maken. Indien je de mail niet ontvangen hebt, check dan je spam of junk-mail folder.

Veel plezier.

Het volleybalseizoen loopt ten einde, de laatste wedstrijden worden gespeeld en de kampioenen zijn bekend, dus tijd voor het eindfeestje van dit seizoen.

Dit feestje vindt plaats op zaterdag 18 april 2015 na afloop van de wedstrijden (u komt ze toch zeker nog een keer aanmoedigen) in de kantine van Sporthal "De Wieë".

Voor dit feest zijn uitgenodigd alle leden, vrijwilligers, vrienden en sponsoren met aanhang van VC. Voluntas.

Traditiegetrouw worden op deze avond ook de kampioenteams van onze vereniging gehuldigd en wordt er afscheid genomen van enkele mensen die onze gezellige vereniging toch gaan verlaten.

We hopen er weer een leuke, gezellige avond van te kunnen maken.

De activiteitencommissie.