Verjaardagen deze week

24 sept Fons Voesten (Heren Recreanten|*|Vertrouwenscommissie)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

Beste leden (ouders, partners),

Wij hebben jullie hulp nodig!

DSC03792

Wij zoeken hulp bij de training en coaching van de jeugdteams en met name voor het N3 en het N5 team.
Hierbij is het niet perse de bedoeling dat je iedere week zelfstandig een team traint of coacht (maar ook dat is bespreekbaar als je dat zou willen), maar dat je de trainer regelmatig (1 keer in de zoveel weken) kunt helpen met hand en spandiensten tijdens de training of tijdens de wedstrijd. Jouw inzet is vooral bedoeld om er voor te zorgen dat de trainer/coach nog meer persoonlijke aandacht kan schenken aan het verbeteren van het spel of de vaardigheden van individuele spelers of groepjes van spelers.
Dus heb je af en toe eens wat tijd over en lijkt het je leuk, meldt je dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan bespreken wij graag met jou de mogelijkheden.
Een leuke bijkomstigheid is dat je als trainer/coach van het jeugdteam een kleine vergoeding krijgt.

Verder zijn wij op zoek naar een aantal leden (ouders of partners) die het leuk zouden vinden om deel te nemen aan de activiteitencommissie.
De activiteitencommissie organiseert zelfstandig de gezellige avond aan het begin en aan het einde van het seizoen.
Concreet betekent dit dat ze het programma bedenken, de zaken regelen die daarvoor nodig zijn en dat afstemmen met het bestuur.
Daarnaast verlenen ze hand en spandiensten bij ons kersttoernooi en de gezamenlijke carnavalsavond (die vanaf 2017 door de handbalvereniging georganiseerd wordt).
Als jou dat wat lijkt, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact met je op om de verdere details te bespreken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris gravida eleifend orci, nec consequat dolor volutpat ut. Donec pellentesque gravida orci sed elementum. Nulla sed tincidunt sem. Cras at rutrum risus. Mauris rhoncus enim sed mauris cursus porta. Proin scelerisque dolor tellus, vitae gravida nisl imperdiet sit amet. Sed eu pulvinar risus, eu placerat est. Sed iaculis nulla at purus sodales facilisis. Integer et faucibus eros.