Verjaardagen deze week

24 sept Fons Voesten (Heren Recreanten|*|Vertrouwenscommissie)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

De wens was er al langer en zeker nadat het Kerstmengeltoernooi teleurstellend was verlopen, was er de behoefte om weer eens een goed bezet mengeltoernooi in de vereniging te organiseren. En nu deze keer niet rond de Kersttijd, maar aan het einde van het seizoen. Misschien dat dat de leden over de streep zou trekken om weer een keer mee te doen.

Als extraatje mochten de leden een introduce(e) meenemen.

Na wat voorbereidend werk, uitnodigingen, posters, what’ s appjes en wat niet meer, mocht het resultaat er toch zijn: 32 aanmeldingen waaronder enkele niet-leden!

IMG 0617Genoeg dus om 5 teams samen te stellen, waarvan de samenstellers ervan overtuigd waren dat er genoeg competitie zou zijn om een attractief toernooi te creëren.

Na een ietwat vertraagde start, konden de teams starten. Gelijk droop het fanatisme van de teams af en waren er mooie rally’s te zien waar men tot het uiterste ging om de bal van de grond te houden.

De sfeer was, ondanks het fanatisme, ontspannen en gemoedelijk. Maar het fanatisme kende ook wat slachtoffers, helaas… Zo sprong een zekere E.J. pardoes in het pad van teamgenoot H.S., wat een scheurtje in de bovenlip en heel veel bloed opleverde. Ook ene P.V. was niet geheel gevrijwaard van een blessure, maar verbeet het ongemak en speelde het toernooi gewoon uit.

Er zijn ook enkele foto's gemaakt. deze vindt je hier.

Verder leed bleef de deelnemers gelukkig gespaard en na afloop werd er door Fred en Klaudia nog goed voor een natje en droogje gezorgd. Er werd door de leden nog geruime tijd nagepraat in de kantine. Een mooie en gezellige afsluiting van het seizoen! Een fijne vakantie gewenst en graag tot na de zomer!