Verjaardagen deze week

28 juni Nienke Wassenberg (Dames Recreanten 2)    29 juni Mariet Vrancken (Overig)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

Het is geen wonder dat Fons al 25 jaar lid is van Voluntas. Toen Fons ruim 50 jaar geleden bij de familie Janssen ging solliciteren als vriendje van Marly wist hij ook meteen dat hij veroordeeld was om ooit te gaan volleyballen. Fons is eigenlijk helemaal niet zo sportief aangelegd. Hij is meer een prater en verslaat zijn opponenten liever in een goede discussie dan met fysiek volleybalgeweld.

Bij de familie Janssen was het vroeger gewoon dat op zondag de hele bubs bij Sjang en Truusje op bezoek kwam. Als het dan lekker weer was ging de hele familie, inclusief Fons, in een kring op het gazon staan. De volleybal werd dan over gespeeld vaak zolang tot dat je geen hand meer voor de ogen kon zien. Zo werd Fons door met name Sjang klaargestoomd om ook lid te worden van Voluntas. Fons werd lid van heren vrije tijd en heeft hier altijd met veel plezier gespeeld. Vooral bij de nabespreking van de training of wedstrijd in de kantine was en is Fons altijd heel nadrukkelijk aanwezig. Onder het genot van een of meerdere glazen bier is hij volledig in zijn nopjes.

Niet alleen als spelend lid is Fons altijd betrokken geweest bij Voluntas. Als Fons wordt gevraagd voor extra activiteiten dan is Fons altijd van de partij. Op de jaarlijkse ledenvergadering laat Fons zelden verstek gaan en is hij actief betrokken met zijn kritische mening of geeft hij wijze raad. Ook heeft Fons samen met Monique Nol de "Vertrouwens Commissie" opgezet en hieraan uitvoering gegeven. Toen Pierre Muyzers een tekort aan scheidsrechters had kon hij op Fons rekenen. Het fluiten vaWP 20141230 001n wedstrijden van de jeugd doet hij nog steeds met veel enthousiasme. Verder is Fons een trouwe deelnemer aan het jaarlijkse Jo van Birgelen toernooi.

Kort samengevat Fons is op en top Voluntas lid en is niet meer weg te denken uit de vereniging. Op naar het 40 jarige jubileum.

Mede door zijn grote betrokkenheid bij Voluntas en de activiteiten als vrijwilliger voor de vereninging heeft de Sport en Cultuurraad Posterholt (SCRP) Fons tijdens het Jo van Birgelen Kersttoernooi verrast met de zilveren legpenning van de SCRP.