Verjaardagen deze week

Geen verjaardagen deze week

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

Na een enerverend en spannend kersttoernooi zijn een aantal leden in het zonnetje gezet.


IMG 0022Jeu ten Berge werd gehuldigd omdat hij al 25 jaar als scheidsrechter vol verve en in strak wit tenue de verschillende wedstrijden leidt.


Daarna werden de leden gehuldigd die al 25 jaar lid zijn van onze vereniging.


Wim Bonné heeft in het verleden de jeugd getraind en ging vaker mee op kamp. Daarnaast heeft Wim als scheidsrechter heel veel wedstrijden gefloten. Momenteel is hij de vaste scheidsrechter voor de Dames Recreanten. Om contact te houden fluit hij ook nog soms bij de Heren Recreanten, nadat hij om gezondheidsredenen is moeten stoppen met actief spelen. Wim is altijd een fanatiek speler geweest en gaf altijd aanwijzingen tijdens de wedstrijden. Gelukkig kunnen we ook altijd op Wim rekenen met de potgrond actie.IMG 0053


Miep Bonné is op latere leeftijd met volleybal gestart, waar ze nog steeds heel veel plezier in heeft. Ook zij ging mee op kamp met de jeugd waar ze in de keuken vele balletjes gedraaid heeft. Miep is in principe altijd op de training present tenzij er een echt goede reden zijn dat het niet kan. Ze is verder altijd bereid om uit te helpen, en net als Wim kunnen we altijd op haar rekenen met de potgrond actie.


En “last but not least”, Jack Geraeds; Jack heeft zich altijd een fervent voorvechter van een zelfstandig Voluntas getoond. Jack traint nu bij de Heren Vrijetijd en is zeer fanatiek tijdens de wedstrijden. Met name de wedstrijden tegen Nederweert staan hoog aangeschreven op de schaal van irritatie. Ook Jack is al jaren scheidsrechter en nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

IMG 0047Alle 3 de jubilarissen zijn bovendien verrast met de zilveren legpenning van de Sport en Cultuurraad Posterholt (SCRP). Iets waar Jack, naar het schijnt, al jaren jacht op heeft gemaakt.


Wij feliciteren de jubilarissen van harte en hopen dat ze nog lang lid zullen blijven van onze vereniging.