Verjaardagen deze week

Geen verjaardagen deze week

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

bld logo belastingdienstInformatie van de belastingdienst voor sportverenigingen vindt je hier.

We hebben een aantal handige links verzameld en gerangschikt.

Via het keuzemenu aan de linkerkant kun je deze links raadplegen.

339px Roerdalen wapen.svgReserveringen van de sporthal:

Mail sturen aan :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon: Thei Claassen, telefoon 0475-538888

Huis voor de sport Limburg

Huis voor de sport Limburg helpt overheden, verenigingen en andere sportorganisaties oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken en een divers sport- en beweegaanbod te creëren.

www.hvdsl.nl

Vollybal club Ludentes St. O'diliënberg

www.ludentes.nl

De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo)

De Nevobo is dé overkoepelende organisatie voor volleyballers, beach- en zitvolleyballers. Ruim 80 medewerkers en vele vrijwilligers zetten zich in voor een kwalitatief goed volleybalaanbod en de ondersteuning van 1.200 verenigingen en 125.000 leden.

www.nevobo.nl

Op het Broek Uitvaartverzorging

op het broekStilstaan bij afscheid nemen, dat doen de mensen van Op het Broek Uitvaartverzorging iedere dag. Ze staan er continu bij stil wat het betekent voor families om afscheid te moeten nemen van iemand die hen dierbaar is. Met grote betrokkenheid, inzet en teamgeest, helpen ze om het afscheid mooi en waardig te laten verlopen.

Op het Broek Uitvaartverzorging is een begrip in Midden-Limburg met in 2003 het 100-jarig bestaan van dit familiebedrijf en dat nu al in de 4e generatie met Patrick Op het Broek als huidige directeur. Dit komt mede tot uiting op de manier hoe er gewerkt wordt binnen het bedrijf. En gewerkt is er. In 2006 en 2007 zijn de activeiteiten van respectievelijk Laudatio Algemene Uitvaartbegeleiding in St. Odiliënberg ('t Reutje) en Engelen Uitvaartverzorging in Roermond overgenomen. Hiermee zijn we een nieuwe weg ingeslagen maar...met bekende mensen o.a. Michelle Stoffels van Laudatio Mathieu Beeren van Engelen.

In alle rust zal er in de thuissituatie, of in één van hun sfeervol ingerichte uitvaartcentra, "Leudal" te Buggenum of "Maasdal" te Heel, afspraken worden gemaakt met betrekking tot de begrafenis of crematie vanuit alle culturen of een wél of niet-kerkelijke geloofsovertuiging. Ook wordt er daarnaast voor alle uitvaartverzekeringen gewerkt.

www.ophetbroekuitvaart.nl

Pizzeria Il Genio Karken

il genioPizzeria Il Genio in Karken hecht veel belang aan typisch Italiaanse gerechten. Versheid en kwaliteit van de producten zijn de kernwoorden van deze pizzeria met een warm onthaal en een uitgebreide pizzakaart. Een smaakvolle en authentieke Italiaanse keuken, dat is wat je zonder twijfel vindt bij Pizzeria Il Genio. Hier zijn de bereidingen 100% Italiaans en 100% vers. De chef achter het fornuis, bereidt behalve pizza's (mee te nemen) heel wat bereidingen op basis van verse pasta. Il Genio…………..een bezoekje over de grens waard !!!!

Pizzeria Il Genio Karken

Plus Bronswijk Posterholt

plus bronswijkWelkom bij Plus Bronswijk Posterholt. Onze PLUS supermarkt heeft een uitgebreid vers aanbod, wat geheel centraal in onze winkel wordt gepresenteerd. In onze brood afdeling vindt U een uitgebreid aanbod vlaaien van de echte bakker tegen zeer scherpe prijzen. Onze ambachtelijke slagerij biedt U een uitgebreide keuze en op U verzoek kan veel terplekke worden geproduceerd. Verder vindt u bij ons een zeer breed assortiment van suiker tot boeken en ansichtkaarten van Posterholt. Kortom een bezoek waard.

Openingstijden: van Maandag tot en met Zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zondag zijn wij van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend.

https://www.plus.nl/supermarkten/posterholt_plus-bronswijk_597

Rabobank Roermond-Echt organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen mee!

RABORE 2017 336x280

Ben je lid van Rabobank Roermond-Echt?

Het zou fantastisch zijn als je jouw stem geeft aan VC Voluntas tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabo.nl/roermond-echt/clubkas2017.

Stem op ons en spek onze kas: elke stem
is geld waard. Stemperiode: 10 t/m 23 mei. Bedankt!